Printer keuze

Er geen specifiek merk printer welke de voorkeur heeft, dus geen dure inkjet- of speciale laserprinter zijn nodig. Natuurlijk dient de printer minimaal A4 te kunnen printen.

Gebruik van het papier

Hoe moet je het papier met geïntegreerd etiket in de laserprinter plaatsen?

Wij raden u aan om de vellen even los te wapperen voor deze in de printer worden geplaatst.

Plaats de vellen met de etiketten (smalle)kant gericht naar de aangrijpzijde van de printrollen.

Huisstijl bedrukking mogelijk?

Ja, Uw formulier met geïntegreerd etiket(ten) ook wel webshoplabels genoemd kunnen zowel 1 als 2-zijdig bedrukt worden in uw huisstijl. Neem gerust telefonisch contact met ons op of e-mail uw wensen met voorbeelden naar info@boxlabel.nl. Een passende offerte zullen wij u voorleggen. Uiteraard is de levertijd niet uit voorraad en zal in overleg met uw wensen worden afgestemd.

Afwijkende formaten

Ja, afwijkende formaten etiket en papier en soorten lijm zijn mogelijk neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op of e-mail uw wensen naar info@boxlabel.nl

Is een speciale lijm mogelijk?

Ja, afwijkende lijm soorten voor uw weblabels zijn mogelijk neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op of e-mail uw wensen naar info@boxlabel.nl

Bewaartermijn Labels

De houdbaarheid van onze webshoplabels is afhankelijk van de opslag omstandigheden 1 tot 2 jaar houdbaar. Lijm is een product dat onder invloeden van temperatuur veranderd.

Speciale software

Onze webshoplabels zijn te gebruiken voor zendingen van o.a. DHL / PostNL / DPD en Amazon. Klik op de logo van de desbetreffende vervoerder op onze website.

Natuurlijk kunt u ook eenvoudig met een eigen template gemaakt in Word of Excel één van de gewenste webshoplabels gebruiken.

Levering

Wij leveren uw bestelling uit in stevige verzenddozen en indien het bestelvolume te groot is voor losse dozen transport leveren wij op pallet(s) uw zending uit.

Retouren

Levering niet wat u verwachte?

Het kan gebeuren dat de geleverde bestelling niet aan uw verwachting voldoet. Geen punt wij hebben hiervoor een retour procedure.

14 dagen bedenktijd

Onze webshop klanten hebben recht op de wettelijk bedenktijd van 14 dagen na levering. U kunt binnen deze 14 dagen na levering de bestelde webformlabels nog zonder opgaaf van reden terug sturen. Voorwaarde is dat de bestelling ongebruikt en onbeschadigd is . Uw aankoopbedrag minus de verzendkosten aan u gecrediteerd.

 

Procedure retouren 

U stuurt voor eigen rekening de bestelde levering retour, de kosten zijn dus voor uw eigen rekening. De bestelde webformlabels van boxlabel.nl moeten in de oorspronkelijke verpakking en ongebruikt retour gezonden worden.

Voor het retour sturen dient u ons boxlabel retourformulier te gebruiken.  U kunt het formulier downloaden van onze website : retourformulier-boxlabel.nl

Klacht procedure

Is er iets voorgevallen rond uw bestelling wat ons leert onze service te kunnen verhogen dan ontvangen wij graag een e-mail van u op ons e-mail adres info@boxlabel.nl

Voorzie uw correspondentie altijd ons ordernummer van de desbetreffende levering. Wij streven binnen 24 werkuren te reageren.

Bellen mag natuurlijk ook op ons bekende telefoonnummer.

Chat openen
Scan de code
Waarmee kan Boxi u helpen?